NABÍDKA PRÁCE

Nabídka práce

Volné pracovní místo, práce kadeřnice, práce pro manikérku, práce maséra/masérky, pronájem místa v salonu krásy, pronájem kadeřnického křesla, místnost pro manikuru, misto pro řasařku
 

KOSMETICKÁ   OŠETŘENÍ

Kosmetické ošetření

Celkové kompletní kosmetické ošetření. Odlíčení, povrchové čištění, úpravu obočí, peeling, lehké hloubkové čištění, aktivní látky, masáž obličeje i dekoltu, aplikaci masky na obličej a dekoltu, aplikaci výživné masky na oční okolí a krém.

PERMANENTNÍ MAKE -UP

Permanentní líčení

Permanentní make-up, tatoo, tetování, přírodní líčení, přírodní rty, přírodní linky, Permanentní make-up Hradec Králové, Přirodní líčení Hradec Králové, permanentní make-up obočí, permanentní make-up očních linek, kontura rtů, korekce, přírodní linky .

DÁRKOVÉ POUKAZY

Dárkový poukaz

Dárkový poukaz do kosmetického salónu – JE TO OPRAVDU  ideální DÁREK  jak pro ženy, tak i pro muže a pro každou příležitost.


 

LIFTING

Lifting

Lifting – manuální vyhlazovací masáž obličeje je nová metoda vyhlazování obličeje s ihned viditelným účinkem.Lifting – vyhlazovací masáž dokáže, krásně vyhladit pokožku
    zvyšuje pružnost pokožky,  brání vzniku vrásek,  zpomaluje stárnutí pleti.

AKNÉ

Akné

ENZYMOTERAPIE a AKNÉ. Terapie, která se používá k léčbě AKNÉ při zánětlivých projevech akné. Tránsdermalní výživa Danné proti akné. DESENZIBILIZAČNÍ  TERAPIE protizánětlivá terapie odstraňující projevy kožní přecitlivělosti při akné.

DEPILACE TĚLA

Péče o tělo

Depilace celého těla, depilace nohou,depilace rukou, depilace třísel, pánská depilace, depilace zad, depilace prsou, parifinový zábal, peeling nohou, peeling chodidel, peeling pat, depilace podpaží, depilace třísel, depilace OHAMBÍ.

LÍČENÍ

Líčení

Líčení je kouzlo, které dokreslí Vaši osobnost a zvýrazní Vaši krásu a přednosti! Nabízíme denní líčení, večerní líčení, slavnostní líčení, svatební líčení a servis (zkouška + líčení v den svatby), glamour líčení, na mole líčení, romanticke líčení, společenské líčení.

PÁNSKÉ OŠETŘENÍ

Pánské ošetření

Pánské kosmetické ošetření, pánské číštění pleti, povrchové čištění, peeling, lehké hloubkové čištění, ativní látky, masáž obličeje, aplikaci masky na obličej,aplikaci výživné masky na oční okolí a krém, úprava a barvení obočí, barvení řas, depilace těla.

PŘÍSTROJVÁ  OŠETŘENÍ


 

BODY WRAPS  slim

LIMFATICKE detox ošetření




                            BODY  WRAPS slim,detax zabal, zeštíhlení postavy, zpevnění pokožky 
odstranění nadbytečné vody s toxinami.

MASÁŽE

MASÁŽE

Masáže,relax,klasické masáže,sportovné masáže,Limfatická masáže,wellnes,masáže těla,tehotenská masáze,masáže pro dva.


 

ÚPRAVA OBLIČEJE

Úprava obličeje

Upravené obočí děláji Vaši tvář, zvýrazní Vaše oči. Formování obočí a barvení obočí, barvení řas samostatné /při kosmetice. Barvení řas, úprava obočí, barvení obočí, depilace obličeje teplým voskem. Depilace pro ženy nad horním rtem, bradou, krkem nebo tváří.

 

MANIKÚRA

Mokrá manikura,úprava nehtů, lakování,nebo Shellac (gel lak),Francouzská manikura ..